«Το να ακολουθούμε τις εξελίξεις στο χώρο της μόδας, δεν είναι αρκετό για εμάς. Θέλουμε να βρισκόμαστε πάντα ένα βήμα μπροστά τους και όπου μπορούμε να τις καθορίζουμε!» Η παραπάνω φιλοσοφία που χαρακτηρίζει την εταιρία παιδικών ενδυμάτων ENERGIERS AE από τα πρώτα της βήματα, είναι η φιλοσοφία που επέτρεψε στην εταιρία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να αναδειχτεί σε leader στο χώρο της κατασκευής και εμπορίας παιδικού ενδύματος. Είναι η ίδια φιλοσοφία που από την ίδρυση της ENERGIERS AE της επιτρέπει να κάνει πρωτοπόρα βήματα και να προσφέρει στους πελάτες της πάντα κάτι καινούργιο και κάτι ξεχωριστό.
Η ENERGIERS ιδρύθηκε το 1981 στην Θεσσαλονίκη. Αρχικά ήταν μια καθαρά οικογενειακή επιχείρηση κατασκευής παιδικών ενδυμάτων, που απευθύνονταν στην ελληνική αγορά. Η ταχεία όμως ανάπτυξη της εταιρίας είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί, πέρα από την κολεξιόν ENERGIERS και η σειρά ρούχων IN TIME με εξαγωγές στις χώρες της Ευρώπης. Η εταιρεία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα αναπτύχθηκε με γρήγορους ρυθμούς και επεκτάθηκε σε Ελλάδα, Κύπρο και σε χώρες των Βαλκανίων και αποτέλεσε την αφετηρία για την ανανέωση της ελληνικής αγοράς στο σπορ, αθλητικό και street wear παιδικό ένδυμα.
Σήμερα, η ENERGIERS AE διαθέτει τα προϊόντα της, που απευθύνονται σε ηλικίες από 0 μηνών ως και 16 ετών, σε 500 επιλεγμένα καταστήματα παιδικών ενδυμάτων στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε άλλες χώρες της Ευρώπης καθώς επίσης στη Ρωσία και σε χώρες του Κόλπου. Η ENERGIERS AE διαθέτει 2 ιδιόκτητα κτίρια στη Θεσσαλονίκη, συνολικής έκτασης 8.000 m2 και ένα ιδιόκτητο κτίριο 550 m2 στην Αθήνα, το οποίο λειτουργεί ως showroom και καλύπτει της ανάγκες της Νότιας Ελλάδας. Πρόσφατα, μάλιστα, η εταιρία προέβη στην ανακαίνιση του showroom Θεσσαλονίκης, μετατρέποντας το σε έναν σύγχρονο και λειτουργικό εκθεσιακό χώρο.
Το 2005 η ENERGIERS AE άνοιξε το πρώτο ιδιόκτητό της κατάστημα στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης Mediterranean Cosmos. Δύο χρόνια αργότερα η ανάπτυξη συνεχίστηκε με 2 νέα καταστήματα ENERGIERS στη Ρουμανία. Το Δεκέμβριο του 2008 εγκαινίασε τα δύο νέα καταστήματά της στο Εμπορικό Κέντρο Καβάλας. Ταυτόχρονα, ετοιμάστηκε και το νέο κατάστημα της εταιρείας στην Αθήνα, στο Εμπορικό Κέντρο “Escape Center” στο Ίλιον. Επίσης, το Μάιο 2009, η ENERGIERS εγκαινίασε το νέο κατάστημά της στην Κύπρο, στο Εμπορικό Κέντρο «ΜΥ MALL» στη Λεμεσό. Τον Σεπτέμβριο 2009 ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο κατάστημα ENERGIERS στην Αθήνα, στην περιοχή της Γλυφάδας (οδός Μεταξά). Τέλος, η ENERGIERS AE συμμετέχει με corners και shop in shop στα σημαντικότερα department stores στην Ελλάδα. Σήμερα, η εταιρία έχει δημιουργήσει ένα διευρυμένο δίκτυο εταιρικών & franchise καταστημάτων στην Ελλάδα ανοίγοντας μόνο το δεύτερο εξάμηνο του 2015 5 νέα καταστήματα και συγκεκριμένα στην Λάρισα, Ελασσόνα, Κέρκυρα, Πτολεμαΐδα & Ξάνθη.
Το 2004 η ENERGIERS AE, πρωτοπορώντας για μια ακόμα φορά, δημιούργησε το ENERGIERS Club, με στόχο την άμεση επικοινωνία και επαφή με τους μικρούς και τους μεγάλους πελάτες της. Σήμερα μετράμε πάνω από 80.000 μέλη ! Η ENERGIERS AE έχει δημιουργήσει γερές βάσεις και ένα ισχυρό όνομα, που οφείλεται στον πολύ καλό συνδυασμό της ποιότητας των προϊόντων, της άψογης εξυπηρέτησης που προσφέρεται και της τιμολογιακής πολιτικής. Η ENERGIERS AE, δεν επαναπαύεται, δεν εφησυχάζει και δεν αδρανεί λεπτό. Διαρκώς πρωτοπορεί, καινοτομεί και θέτει νέους στόχους που πάντα έχουν ως γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Με όραμα καινοτόμο και πνεύμα πρωτοποριακό η ENERGIERS εξελίσσεται για να καλύπτει απόλυτα κάθε ανάγκη εξυπηρέτησης των πελατών της.