Επικοινωνήστε μαζί μας

Δε - Πα: 8:00 - 16:30
(χωρίς χρέωση από σταθερό τηλέφωνο)

800 500 1981

Club

Γίνε σήμερα μέλος του energiers club και κέρδισε σημαντικά προνόμια.

To ENERGIERS CLUB είναι το πιο "in" CLUB παιδιών στην Ελλάδα. Είναι η μεγαλύτερη και πιο τρελή παρέα από τα πιο έξυπνα, δυναμικά, αλλά και πιο trendy παιδιά. Μπες και συ μέσα στην παρέα μας και πίστεψέ με θα περάσεις τέλεια! Θα αποκτήσεις φοβερά προνόμια, θα μαθαίνεις πρώτος ποια είναι τα πιο "in" ρούχα κάθε εποχής για να είσαι πάντα must και trendy. Και το πιο σημαντικό; Θα παίρνεις μέρος στους super διαγωνισμούς που διοργανώνει η ENERGIERS για να κερδίσεις απίθανα δώρα! Άντε λοιπόν... μην αργείς... συμπλήρωσε τη φόρμα για να μπεις στην τρελλοπαρέα του... ENERGIERS CLUB!

Προνόμια

 • Γίνεσαι αμέσως μέλος του Energiers club και αποκτάς προνόμια
 • Συμμετέχεις σε διαγωνισμούς με πολλά δώρα.
 • Συμμετέχεις στα μεγάλα πάρτι energiers
 • Αποκτάς προϊόντα με έκπτωση σε επιλεγμένα καταστήματα
 • Ενημερώνεσαι με newsletter, sms
   Αγαπητοί γονείς, ευχαριστούμε και εσάς για την προτίμηση σας στα προϊόντα της εταιρείας μας.

Αποκτήστε δωρεάν την κάρτα μέλους και επωφεληθείτε από τα προνόμια της. Στο Club Energiers κάθε ευρώ είναι και πόντος! Συγκεντρώστε 200 πόντους, χωρίς χρονικό περιορισμό, και αυτόματα εκδίδεται δωροεπιταγή 15€ προς εξαργύρωση στα καταστήματα Energiers ή το e-shop. Οι πόντοι προστίθενται όταν το προϊόν έχει έκπτωση έως 30%.

Για την συμμετοχή των παιδιών στο ENERGIERS CLUB θα θέλαμε να ζητήσουμε και την δική σας συγκατάθεση. Θα σας παρακαλούσαμε να γράψετε στο έντυπο το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό της ταυτότητας σας ή το ΑΦΜ σας. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τη συμμετοχή των παιδιών σας στους διαγωνισμούς και τις προσφορές του σας παρακαλούμε τηλεφωνήστε στο 2310 686540-3.

Όροι συμμετοχής στο energiers club

 1. To energiers club είναι πνευματική ιδιοκτησία της ΕΝΕΡΤΖΑΙΕΡΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ Α.Ε. Αποτελεί προωθητική ενέργεια και απευθύνεται κυρίως σε παιδιά (εφεξης μέλος) , τα οποία συμμετέχουν σε αυτό με την έγγραφη συναίνεση του γονέα τους ως ασκούντος τη γονική μέριμνα αυτών. Το energiers club προσφέρει προνόμια στα μέλη του, όπως ενδεικτικά συμμετοχή σε διαγωνισμούς και κληρώσεις, αποστολή ενημερωτικού υλικού, εκπτώσεις σε επιλεγμένα καταστήματα κ.α. Τα παραπάνω προνόμια δύνανται να τροποποιούνται.
 2.  Με την προσήκουσα συμπλήρωση των στοιχείων του μέλους (ανηλίκου) , αλλά και των λοιπών στοιχείων της φόρμας εγγραφής όπως και την υπογραφή της για το έγκυρο αυτής από κάποιον από τους ασκούντες τη γονική μέριμνα του μέλους, παρέχεται η ανεπιφύλακτη συναίνεση του ασκούντος τη γονική μέριμνα για την παραπάνω εγγραφή και συμμετοχή του μέλους στο energiers club.
 3. Φόρμες εγγραφές διατίθενται στα καταστήματα ENERGIERS.
 4. Η εγγραφή στο energiers club υποδηλώνει και τη συναίνεση για λήψη προωθητικού υλικού της energiers Α.Ε από το μέλος.
 5. Με τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής στο energiers club σε κάθε μέλος θα αποσταλεί από την εταιρία η μόνιμη πλαστική κάρτα μέλους. Η κάρτα αυτή αποτελεί ιδιοκτησία της energiers Α.Ε και το μέλος ή/και οι ασκούντες τη γονική μέριμνα αυτού είναι υποχρεωμένοι να την επιστρέψουν σε πρώτη ζήτησή τους.
 6. Δεν είναι δυνατή η εκχώρηση ή παραχώρηση της κάρτας σε οποιονδήποτε τρίτο πλην του μέλους. Η χρήση της κάρτας του μέλους μπορεί να γίνεται και μέσω των ασκούντων τη γονική μέριμνα του μέλους .
 7. Η κάρτα πρέπει να φυλάσσεται και να διατηρείται σε καλή κατάσταση. Το μέλος , όπως αυτό κατά τον Νόμο εκπροσωπείται, φέρει την ευθύνη της διατήρησης αυτής.
 8. Η κάρτα έχει αποκλειστικά τοπική ισχύ, με την έννοια ότι η χρήση της γίνεται αποκλειστικά σε καταστήματα Energiers. Η ENERGIERS Α.Ε έχει το δικαίωμα να επεκτείνει τη χρήση της κάρτας και σε καταστήματά της εκτός Ελλάδος ή σε άλλα συνεργαζόμενα καταστήματα.
 9. Το μέλος ή ο ασκών τη γονική μέριμνα αυτού, πρέπει να ενημερώσει αμέσως (2310 686540 ) σε περίπτωση που η κάρτα κλαπεί, καταστραφεί ή χαθεί ή και σε περίπτωση που η χρήση της γίνεται παράνομα ή αντικανονικά ή από μη δικαιούχο . Ο ασκών τη γονική μέριμνα ευθύνεται για κάθε είδους ζημία που ήθελε προκύψει μέχρι την εκ μέρους του ειδοποίηση. Σε περίπτωση απώλειας η κάρτα αντικαθίσταται ύστερα από την ειδοποίηση, ενώ σε περίπτωση φθοράς η κάρτα αντικαθίσταται ύστερα από την επιστροφή της φθαρμένης.
 10. Το μέλος ή ο ασκών τη γονική μέριμνα οφείλει να ενημερώνει αμέσως για οποιαδήποτε αλλαγή στοιχείων (πχ διεύθυνση κατοικίας, ηλεκτρονική διεύθυνση κτλ) είτε γραπτά στην energiers Α.Ε Ρήγα Φεραίου 21, Ν. Ευκαρπία τ.κ 564 29 Θεσσαλονίκη είτε προφορικά στο τηλ. 2310 686540-3, είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση info@energiers.comδιαφορετικά η εταιρία μας δεν θα οφείλεται σε περίπτωση απώλειας της αλληλογραφίας ή διακοπής της επικοινωνίας.
 11. Η energiers Α.Ε θα προβαίνει σε ανακοίνωση των τρεχουσών διαγωνισμών ή κληρώσεων, καθώς και των όρων συμμετοχής σε αυτούς, όπως επίσης όποιας προωθητικής ενέργειας στα μέλη της. Δεν ευθύνεται για μη ενημέρωση εφόσον το μέλος ή ο ασκών τη γονική μέριμνα δεν έχει συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία του ή αυτά έχουν αλλάξει και δεν έχει ενημερώσει την energiers με τους τρόπους που παρατίθενται παραπάνω.
 12. Τα ονόματα των νικητών των διαγωνισμών ή κληρώσεων θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.energiers.com, καθώς και θα αναρτώνται για εύλογο διάστημα στα καταστήματα energiers.
 13. Τα δώρα θα παραδίδονται στον ασκούντα τη γονική μέριμνα του μέλους με επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας και της κάρτας μέλους για την ταυτοποίηση των στοιχείων.
 14. Τα δώρα αφού παραδοθούν από την energiers δεν επιστρέφονται , ούτε μπορούν να μη γίνουν αποδεκτά μετά την παραλαβή τους.
 15. Η κάρτα ακυρώνεται αυτόματα όταν το μέλος κλείσει τα δεκαέξι (16) χρόνια.
 16. Η energiers Α.Ε δύναται να ακυρώσει την κάρτα σε περίπτωση που το μέλος ή ο κηδεμόνας παραβεί οποιονδήποτε από τους όρους της παρούσας, οι οποίοι συμφωνούνται όλοι ουσιώδεις ή εάν συντρέχει άλλος σπουδαίος λόγος για την ακύρωση. Σε περίπτωση ακύρωσης της κάρτας ο κάτοχος ή ο κηδεμόνας οφείλει να διακόψει άμεσα τη χρήση της και να την επιστρέψει στην energiers Ρήγα Φεραίου 21, Ν. Ευκαρπία τ.κ 564 29 Θεσσαλονίκη της οποίας είναι ιδιοκτησία.
 17. Η energiers Α.Ε δύναται να τροποποιεί τους παρόντες όρους και να διαφοροποιεί τις προωθητικές ενέργειες κάθε φορά με ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της www.energiers.com.
 18. Με την εγγραφή στο energiers club το μέλος και οι ασκούντες τη γονική μέριμνα αυτού συμφωνούν και αποδέχονται ότι η energiers Α.Ε θα διατηρεί και θα επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα που ζητούνται στη φόρμα εγγραφής για σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών marketing και θα τα ανακοινώνει στους εκτελούντες τις προωθητικές ενέργειες. Επίσης το μέλος και οι ασκούντες τη γονική μέριμνα αυτών εξουσιοδοτούν με την παρούσα την energiers Α.Ε να ανακοινώνει τα προσωπικά δεδομένα σε τρίτα νομικά ή φυσικά πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεται για την αλληλογραφία και την αποστολή διαφημιστικού υλικού και γενικά την επίτευξη της συναλλακτικής σχέσης.
 19. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων των μελών και των ασκούντων τη γονική μέριμνα αυτών διέπεται από τις διατάξεις του ελληνικού δικαίου (Ν.2472/1997, όπως τροποποιημένος/συμπληρωμένος ισχύει σήμερα). Η energiers Α.Ε διατηρεί σε αρχείο και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των παραπάνω ατόμων με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης μεταξύ τους , καθώς επίσης και για γενικότερους σκοπούς marketing.Τα μέλη ή οι ασκούντες τη γονική μέριμνα αυτών διατηρούν σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή το δικαίωμα ενημέρωσης, διαγραφής ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων τους βάσει του αρ.13 του Ν.2472/1997.
 20. Η energiers Α.Ε έχει δικαίωμα να σταματήσει οποτεδήποτε τη λειτουργία του energiers club και να επιφέρει τη λήξη της παρούσας συμφωνίας. Οι τυχόν μη λάβοντες εμπρόθεσμα τα δώρα τους , χάνουν το δικαίωμα παραλαβής τους μετά τη λήξη του energiers club. Η energiers Α.Ε δεν ευθύνεται σε τυχόν περίπτωση διακοπής ή παύσης λειτουργίας του energiers club ή της energiers Α.Ε λόγω σχετικής δικαστικής απόφασης, υποχρέωσης εκ του νόμου, ή απόφασης διοικητικής ή άλλης Αρχής. Τα μέλη στην ως άνω περίπτωση δεν έχουν καμία αξίωση κατά της energiers Α.Ε .

Ρήγα Φεραίου 21, Ν. Ευκαρπία
564 29 Θεσσαλονίκη
e-mail: info@energiers.gr

Loading...