Γιορτάζουμε ! 40 χρόνια Energiers !

Οι δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που η Energiers πραγματοποιεί αφορούν:

·  τον άνθρωπο

·  την κοινωνία

·  το περιβάλλον

Άνθρωποι

Η εταιρία Energiers AE, πιστεύει και επενδύσει στις μακροπρόθεσμες συνεργασίες καθώς με αυτόν τον τρόπο εδραιώνονται σχέσεις εμπιστοσύνης. Έτσι, λοιπόν, επιλέγει να έχει σταθερούς συνεργάτες, προμηθευτές, εργαζόμενους αλλά και πιστούς τελικούς καταναλωτές. Η εταιρία αναγνωρίζει ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι οι αντιπρόσωποι & η εικόνα της και στηρίζει τη μεταξύ τους σχέση σε αξίες όπως η αξιοπιστία, ο διάλογος & η διαφάνεια, η πρωτοπορία & καινοτομία, η ποιότητα & η αριστεία.

Κοινωνία

Η Energiersπροσφέρει ρουχισμό σε μια πληθώρα φιλανθρωπικών οργανισμών, ιδρυμάτων, ενοριών και σχολικών, κοινωνικών & αθλητικών εκδηλώσεων. Ενδεικτικά

·  "Ελπίδα" Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου & Αυτιστικού Ατόμου με νοητική αναπηρία

·  Το Χαμόγελο του παιδιού

·  Ελληνικό Παιδικό Χωριό

·  Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

·  "Ελπίδα" Σύλλογος Φίλων Παιδιών με Καρκίνο

·  "Πνοή Ελπίδας" Ελληνική Οργάνωση Πρόνοιας & Ισότητας

·  Σύλλογος Πολυτέκνων Αθηνών

·  Σύλλογος Πολυτέκνων Θεσσαλονίκης

·  Σύλλογος Τριτέκνων Π.Ε. Καβάλας

·  Πολύτεκνη Οργάνωση Πατρών & περιχώρων

·  Σύλλογος Οικογενειών & Φίλων ΑΜΕΑ Πολίχνης

·  "Σπίτι Ανοικτής Φιλοξενίας" Ένωση Κυριών Δράμας

Επίσης, η Energiersπαρέχει μόνιμη έκπτωση 15% σε ανέργους, τρίτεκνους και πολύτεκνους. Τέλος, κάθε χρόνο στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των συλλόγων πολυτέκνων Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Πάτρας & Καβάλας δωρίζει στα παιδιά πρώτης δημοτικού το πρώτο τους σχολικό σακίδιο.

Περιβάλλον

Η Energiersεπενδύει σε ηλεκτρονικά συστήματα, προσπαθώντας να αξιοποιήσει στο μέγιστο την ηλεκτρονική επικοινωνία, τόσο εντός όσο και εκτός εταιρίας, με στόχο τον περιορισμό στο ελάχιστο δυνατόν του χάρτινου αρχείου. Το άχρηστο χαρτί περισυλλέγεται με σκοπό την ανακύκλωση. Επίσης, ανακυκλώνονται όλα τα κιβώτια και οι παλέτες.